Skip to content
טכנולוגיה לחיים

חיתוכיות תפוחים

איך להכין פאי תפוחים מושלם בלי להפוך את המטבח? עם מעבד המזון של בוש ואביזר לחיתוך קוביות תוכלו לתקתק קינוח מהיר, יפה וטעים להפליא בלי ללכלך שום כלי!

מעבד המזון של בוש ואביזר לחיתוך קוביות לצד פרוסת פאי תפוחים

מצרכים:

לתפוחים:

8 תפוחים גדולים (איזה סוג שיש, אפשר לערבב)

1 כוס סוכר

1 כף קורנפלור

1 כפית קינמון

1/2 כוס מים

לבצק (תחתית ופירורים):

280 גרם קמח

כפית אבקת אפייה

150 גרם חמאה רכה

קליפה מגורדת מלימון אחד

חצי כוס סוכר

1 ביצה לארג'

2 כפות שמן

1. חותכים את התפוחים לחצאים ומכניסים למעבד המזון של בוש עם אביזר קוביות.

2. בקערה נפרדת מערבבים סוכר, קורנפלור וקינמון. מוסיפים את התפוחים ומערבבים. מוסיפים מים ומערבבים לאיחוד. שמים בצד.

3. להכנת הבצק מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון: קמח, אבקת אפייה, חמאה, קליפת לימון וסוכר, מוסיפים ביצה ושמן ומאחדים לבצק.

4. מקפיאים רבע ממנו בשקית ניילון ל-10 דקות. משטחים את שאר הבצק בידיים לתבנית משומנת.

5. מפזרים את תערובת התפוחים על הבצק (כולל הנוזלים בתחתית הקערה). מגרדים בפומפייה גסה את הבצק מהמקפיא.

6. אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות בשליש התחתון של התנור, עד להשחמה.