Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגיות ביסקוטי

איך מכינים 50 עוגיות פעם אחת? הכירו את תכנית 4D בתנורים של בוש המאפשרים אפייה אחידה בארבעה מפלסים בו זמנית! קרין גורן עם מתכון לעוגיות ביסקוטי פריכות וטעימות, עשירות באגוזים שתמיד באות טוב ליד כוס תה.

קרין גורן מחזיקה מגש של עוגיות לצד תנור פתוח של בוש

מצרכים: (כ-50 עוגיות)

500 גרם קמח

שקית אבקת אפייה+1/2 כפית סודה לשתייה+1/2 כפית מלח

4 ביצים לארג'

300 גרם סוכר

20 גרם סוכר וניל

גרידת תפוז או לימון

כוס שקד טבעי לא קלוי+כוס אגוזי לוז לא קלויים +כוס אגוזי מלך

1. מערבבים את כל היבשים בקערה

2. טורפים את הביצים הסוכרים והגרידה בקערה נפרדת. מאחדים בין הקערות ואחרי שכל הקמח נספג מערבבים פנימה את האגוזים והשקדים.

3. יוצרים בידיים מקומחות 2 "נקניקים" על תבנית עם נייר אפייה ואופים 35 דקות ב -170 מעלות בתנור בוש בעל יכולת אפייה עם פיזור חום אחיד 4D ואפשר בכמה תבניות בו זמנית יחד.

4. מצננים.

5. פורסים ומייבשים ב-140 מעלות על רשתות התנור, 25 דקות.

ובתאבון!