עוגת גבינה קרה של עדיקוש   | מיקסר בוש OptiMUM

*מתאים לתבנית בקוטר 18

חומרים לתחתית וציפוי הפירורים:

150 גרם קמח
100 גרם חמאה
50 ג גרם אבקת סוכר
1 חלמון
50 גרם חמאה מומסת

חומרים למלית הגבינה:

3 קופסאות של גבינת שמנת בטמפרטורת החדר
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

הכנת הפירורים – מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק לפי הסדר

מעבירים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מרדדים ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה, או כ-20 דקות

לאחר האפייה מצננים את הבצק וטוחנים לפירורים. מעבירים 125 גרם מתערובת הפירורים לקערה, מערבבים עם החמאה המומסת, מהדקים לתבנית בקוטר 18 ומכניסים למקפיא

הכנת תערובת הגבינה - בעזרת בלון הקצפה מקציפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ואינסטנט פודינג וניל, בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר. לאחר מכן מקפלים את השמנת לתוך הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה, מעבירים את המלית לרינג ומכניסים לקירור לפחות ליממה.

הגשה- לאחר הקירור, מקשטים את עוגת הגבינה בפירורים הנותרים ובפירות טריים חתוכים

בתאבון!

למידע נוסף אודות מיקסר OptiMUM של בוש לחצ/ו כאן
לצפייה בכל דגמי OptiMUM לחצ/ו כאן

*המתכון באדיבות עדיקוש