
מצרכים
תבנית מלבנית גודל בינוני 27X33 ס"מ
לגלידה:
500 מ"ל שמנת מתוקה
1/2 חב' אינסטנט פודינג
1 פחית שימורים חלב מרוכז (397 גרם)
2 חב' ביסקוויטים לקסטה
חצי כוס חלב, להרטבת הביסקוויטים
לציפוי:
300 גרם שוקולד חלב
3 כפות שמן
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
מסדרים ביסקוויטים בתחתית תבנית עם נייר אפייה. מרטיבים בחלב בעזרת כף.
משטחים מעל את תערובת השמנת המתוקה. מסדרים מעל את שאר הביסקוויטים ומרטיבים בחלב מלמעלה.
מקפיאים למשך 12 שעות לפחות.
מחלצים מהתבנית בעזרת הנייר וחותכים בסכין חדה לקסטות בודדות.
ממיסים שוקולד חלב, מערבבים עם שמן ומצננים לחום שפתיים.
טובלים כל קסטה בשוקולד ומקשטים בסוכריות או בזילופי שוקולד לבן. שומרים במקפיא.