Skip to content
טכנולוגיה לחיים

פסטו בויוס

פסטו בויוס
פסטו בויוס

רשימת חומרים:
200 גרם חמאה רכה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת (אמנטל/ גרוייר וכו')
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
150 גרם גבינה כחושה לאפייה (כנען או טוב טעם) מפוררת
2 ביצים
1 כפית מלח
250 גרם (3/4 1 כוסות) קמח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
100 גרם פסטו

לציפוי:
1 ביצה טרופה
שומשום וקצח

אופן הכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה יחד עם הגבינות, ביצים ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופסטו וממשיכים לערבל עוד כדקה נוספת לקבלת בצק חלק אך מעט דביק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
מחממים תנור לחום 190 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים על גבי נייר אפייה מעט מקומח, מרדדים אותו לעובי 1/2 ס"מ, מברישים בביצה ומפזרים מעל את השומשום והקצח, חותכים לקוביות בגודל 3X 3 ס"מ ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ.
אופים למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.

כותרת: בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

כותרת: בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM