Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל ושוקולד של מיקי שמו

דובוש שוקולד וניל משפחתית של מיקי שמו

חומרים לתבנית מלבנית בגודל של 20X30 (מומלץ להשתמש בתבנית זכוכית מתאימה להקפאה) מלית קצפת וניל:
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 מיכלים)
480 מ"ל חלב (2 כוסות)
80 גרם (1 חבילה) אינסטנט פודינג וניל
1 כפית תמצית וניל איכותית

שכבות:
200 גרם ביסקוויטים עם ציפוי שוקולד

אופן ההכנה:
מכינים את קצפת הווניל:
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את העוגה:
מניחים שכבת ביסקוויטים בציפוי שוקולד, מורחים שכבה אחידה של קצפת הווניל, מניחים שכבה נוספת של הביסקוויטים ומעליה את יתרת הקצפת וניל.
ניתן לפזר מעל מעט תלתלי שוקולד/ שוקולד מגורד או לפדר באבקת קקאו.
מומלץ לצנן לפני ההגשה.

המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה.
צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.