Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגיות לימון מושלגות של מיקי שמו

עוגיות מושלגות בטעם לימוני מדהים. מוכרות יותר בגרסתן השוקולדית, אך הגרסה הלימונית טובה וטעימה לא פחות.

עוגיות לימון מושלגות של מיקי שמו

רשימת חומרים
200 גרם (½1 כוסות פחות כף) קמח
50 גרם (½ כוס) אבקת שקדים
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
60 גרם (¼ כוס + כף) סוכר
קורט מלח
40 גרם (½ שקית) אבקת אינסטנט פודינג וניל
2 ביצים
50 מ"ל (¼ כוס פחות כף) שמן
קליפת לימון מגוררת מ-2 לימונים
מיץ לימון מלימון אחד
1 כף יוזו (לא חובה)
50 גרם שוקולד לבן קצוץ לקוביות

לציפוי
2 כוסות אבקת סוכר

אופן הכנה:
1. שמים את כל החומרים למעט שוקולד לבן בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבל רק עד שהוא נטמע. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה לפחות ועד יממה.
2. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. מעבירים למקרר ל-30 דקות.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4. שמים אבקת סוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את הכדורים פעמיים. מניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.
5. אופים 9 דקות רק עד שהעוגיות נסדקות והן עדיין רכות. מצננים (במהלך הצינון העוגיות מתייצבות).
6. שומרים עד 5 ימים בכלי אטום בטמפ' החדר.

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.

ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM