Skip to content
טכנולוגיה לחיים

מתכון לכבד קצוץ

רשימת חומרים:
½ ק"ג כבד עוף מנוקה וחתוך לרבעים.
5 בצלים לבנים גדולים חתוכים לקוביות גדולות
3 ביצים קשות
1 כפית מלח דק
½ כפית פלפל שחור גרוס
½ כפית אבקת שום
1 כפית קמח מצה

אופן הכנה:
מטגנים את הבצל החתוך עד להשחמה. מסננים.
באותה מחבת שטיגנו את הבצל מטגנים את הכבד עד שהוא שחום מכל צדדיו ומבפנים עדיין ורדרד (להיזהר שלא יתייבש).
במעבד מזון טוחנים את הכבד, הבצל, הביצים הקשות והתבלינים בפולסים קצרים ליצירת ממרח אחיד, אך כזה שעדיין אינו חלק לגמרי.
רצוי להגיש יום למחרת.

המתכון הופק בשיתוף אתר Foody. צילום: דרור עינב. סטיילינג: יעל מגן

חג פסח כשר ומושלם עם מוצרי בוש והמתכונים של מיקי שמו

חג פסח כשר ומושלם עם מוצרי בוש והמתכונים של מיקי שמו

בואו להכיר מגוון מתכונים מושלמים לכל ארוחה במהלך החג. קינוחים לליל הסדר, נשנושים בריאים לחול המועד ועוד מתכונים טעימים ללא גלוטן

MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש

MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש

מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד 1250W, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום לחיתוך קוביות, לקיצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון יתרונות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.