Skip to content
טכנולוגיה לחיים

פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד ללא גלוטן

פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד טבעוני, ללא גלוטן שמכינים בקלות ובמהירות במעבד מזון. חטיף בריא, קל להכנה שמתאים לנמנעים מגלוטן, לטבעוניים וכמובן לפסח.

מתכון לתבנית מלבנית 12x22 ס"מ. דרגת קושי: קל

רשימת חומרים:
345 גרם (1 כוס או כ 10 יחידות) תמרים מגולענים
1/3 כוס (80 מ"ל) טחינה גולמית משומשום מלא
קורט מלח ים אטלנטי
30 גרם (2 כפות) סילאן

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה:
• במעבד מזון מניחים את התמרים יחד עם הטחינה, הסילאן והמלח וטוחנים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
• משמנים היטב תבנית מלבנית בגודל 12x22 ס"מ. (על מנת שיהיה קל יותר לחלץ את הפאדג' מן התבנית לאחר מכן) ומעבירים את תערובת הפאדג' לתבנית.
• מקפיאים למשך שעתיים
• ממיסים את השוקולד המריר, חותכים את הפאדג' הקפוא ל-18 חתיכות ומצפים כל אחת בשוקולד המומס.

המתכון באדיבות התוכנית "אין כמו בבית" של ערוץ אוכל עם מיקי שמו ומיכל הקטנה.

צילום: נופר בוגנים, ארט: קרן ברק

MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש

מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד 1250W, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום לחיתוך קוביות, לקיצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון יתרונות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.