טארט עדין בטעמו, שברירי ויפה ולכן השף קונדיטור מיקי שמו בחר להכין אותו כמנה אישית.
המתכון מאפשר לשלב כל פרי שרק תבחרו – בהתאם לעונה ולטעם האישי. כמו כן, את הפירות ניתן לאפות ביחד עם הטארט או להניחם על גבי הטארט לאחר האפייה – לבחירתכם. במידה ובחרתם לשלבו לאחר האפייה אני ממליץ לקרמל את הפירות בעדינות בעזרת ברנר או להכניס את הטארטים המוכנים לכמה שניות לתנור בחום גבוה רק על מנת להשחימם מעט.

מתכון ל-2 תבניות טארט אישיות בקוטר של 18 ס"מ
רשימת חומרים לקלתית:
150 גרם איטריות קדאיף קפואות ומופשרות לילה במקרר
50 גרם חמאה מומסת
40 גרם (2 כפות) אבקת סוכר
למלית:
350 גרם גבינה 5%
80 גרם (½ כוס פחות 2 כפות) סוכר דמררה
1 ביצה מידה L
20 גרם (2 כפות) אינסטנט פודינג וניל
גרידה מ- ¼ לימון
1 כפית תמצית וניל איכותית
לפירות:
2 משמשים חתוכים לרבעים
2 שזיף חתוכים לרבעים

אופן הכנה:
מכינים את הקלתית:
במעבד מזון מערבבים את כל החומרים יחד עד שאטריות הקדאיף קצוצות היטב ומצופות לחלוטין בחמאה.
משמנים קלות את תבניות הטארט האישיות (תחתית+ דפנות) ומרפדים באיטריות הקדאיף, מהדקים היטב ומעבירים למקפיא ל- 30 דקות להתייצבות.
מחממים תנור לחום 160 מעלות.
אופים את הקלתיות למשך 10-12 דקות עד להזהבה קלה.
מוציאים ומשאירים את התנור דולק.

מכינים את המלית:
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מרכיבים ואופים:
ממלאים את הקלתיות במלית הגבינה, מסדרים את הפירות הטריים מעל ומכניסים לתנור לכ- 15 דקות עד שהקלתיות מזהיבות והמלית יציבה, מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

חג שבועות שמח וטעים עם המתכונים של מיקי שמו והמיקסרים של בוש!
מיקי שמו הפעיל את המיקסר והכין במיוחד בשבילכם טנא מלא במתכונים מושלמים לחג טעים ומלא במחמאות. מבחר עוגות גבינה, קינוחים אישיים, פוקצ'ות ועוד.
חג שבועות שמח!

MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש
מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד 1250W, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום לחיתוך קוביות, לקיצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון יתרונות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.