Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגת לייקעך רכה ועסיסית

עוגת לייקעך רכה ועסיסית
עוגת לייקעך רכה ועסיסית

רשימת חומרים:
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
200 גרם (1 כוס) סוכר
350 גרם (1/2 2 כוסות) קמח
10 גרם (1 שקית) אבקת אפייה
240 מ"ל (1 כוס) שמן
300 מ"ל (1/4 1 כוסות) מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידת תפוז מ- 1/2 תפוז

אופן הכנה:
מחממים תנור לחום 170 מעלות
מיקסר מקציפים ביצים וסוכר למשך 8-10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
לקערה נפרדת מנפים את הקמח יחד עם האבקת אפייה, מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את תערובת הקמח ובמקביל את השמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז בהדרגה על מנת לקבל תערובת חלקה וללא גושים.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה משומנת קלות.
אופים למשך כ- 50 דקות, עד מבחן הקיסם שיוצא עם מעט פירורים לחים.
שומרים בחוץ עד 5 ימים.

 MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש

MultiTalent – מעבד המזון החכם של בוש

מעבד המזון MultiTalent של בוש מסדרת MC8 הוא לא רק חכם. הוא גם חזק, עם מנוע עוצמתי של עד W1250, קערה ענקית של 3.9 ליטר ומגוון אביזרים עצום. כך שאתם יכולים לחתוך קוביות, לקצוץ סלטים, להקציף, לפרוס, לטחון, ללוש, לערבב ועוד מגוון פעולות שיעשו לכם חיים קלים במטבח וישיגו עבורכם תוצאות מושלמות בכל מנה.

הכירו את MultiTalent

כותרת: בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.
ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM