Skip to content
טכנולוגיה לחיים

מילפיי חישוק וניל ופירות אדומים של מיקי שמו

קינוח של קונדיטוריה – אצלכם בבית. בואו ללמוד ממיקי שמו כיצד להכין מילפיי חישוק עם בצק פריך עדין ומושלם, קרם עשיר ופירות טריים.

מילפיי חישוק וניל ופירות אדומים של מיקי שמו

רשימת חומרים לבצק פריך לוז ושומשום:
90 גרם חמאה
90 גרם סוכר דמררה
1 גרם מלח
75 גרם אבקת אגוזי לוז
90 גרם קמח
38 גרם שומשום

רשימת חומרים לקרם וניל:
165 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 מקל וניל מגורר
5 גרם אבקת ג'לטין
30 מ"ל מים קרים
165 גרם שוקולד לבן
335 מ"ל שמנת מתוקה 38%

300 גרם מיקס פירות כגון: תות, פטל, אוכמניות, דובדבן אמרנה עם גבעול

200 גרם זיגוג ניטראלי (נפאז' או מעט ריבת משמש חלקה מדוללת במים)

מילפיי חישוק וניל ופירות אדומים

אופן הכנה:

מכינים ואופים את שכבות הבצק:

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל המרכיבים לתערובת אחידה, מרדדים בין 2 נייר אפייה. מקפיאים וקורצים לעיגולים בקוטר 9 ס"מ שבמרכזם קוטר 3 ס"מ. אופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה בחום של 150 מעלות במשך כ- 15 דקות.

מכינים את הקרם:

מערבבים 165 מ"ל שמנת מתוקה עם גרגירי הווניל, מניילנים ומקררים למשך 20 דקות.

מרתיחים את התערובת הקרה, מוסיפים את מסת הג'לטין ומערבלים היטב בעזרת בלנדר מוט.

מוזגים את תערובת השמנת החמה על גבי השוקולד הלבן ומערבלים שוב, מוסיפים 335 מ"ל שמנת המתוקה ומערבלים עם בלנדר המוט בפעם השלישית.

מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות (או אפילו למשך לילה). לאחר מכן, במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים הכל יחד לקצפת יציבה.

מרכיבים ומגישים:

מעבירים את הקצפת המוכנה לשק זילוף עם צנתר חלק.

מניחים חישוק כבסיס, מזלפים מעל עיגולי קרם וניל, מניחים מעליהם שוב חישוק בצק אפוי וחוזרים כל העל הפעולה עם הקרם ולבסוף מעטרים בפירות טריים. מברישים בזיגוג ומגישים.

מיקסר בוש OptiMUM

בשבילי? רק אוטומט. מיקסר בוש OptiMUM

הכירו את ה-OptiMUM – מיקסר משולב מהסדרה החדשה שיכול לעצור בעצמו בדיוק כשהקצפת או בצק השמרים מוכנים.

ל-OptiMUM תוכניות אוטומטיות ייחודיות ללישה והקצפה אשר מבטיחות תוצאות מושלמות בכל פעם. חיישן ה- SensorControl Plus יודע לעצור לבד את פעולה ההקצפה או הלישה, בדיוק ברגע הנכון. וכל זה – בלחיצת כפתור פשוטה.

הכירו את OptiMUM