Skip to content
טכנולוגיה לחיים

קבלו את עשרת הטיפים של מיקי שמו באפייה במטבח

בצק בצורת כדור

טיפ מס' 1: בצק בצורת כדור

ערבוב חומרים

טיפ מס' 2: ערבוב חומרים

קמח מים ואהבה בעיניים

טיפ מס' 3: קמח מים ואהבה בעיניים

טיפ מס' 4: "עם ביצים צריך ללכת בזהירות"

עוגה בחושה

טיפ מס' 5: עוגה בחושה

קיסם זה כל הקסם

טיפ מס' 6: קיסם זה כל הקסם

רוצים להזיז את הגבינה שלכם?

טיפ מס' 7: רוצים להזיז את הגבינה שלכם?

לכל חלה יש את הזמן שלה

טיפ מס' 8: לכל חלה יש את הזמן שלה

הסוד של אבקת סודה לשתייה

טיפ מס' 9: הסוד של אבקת סודה לשתייה

להתאפק!

טיפ מס' 10: להתאפק!

אחרי שהפנמתם את הטיפים המעולים, מוכנים להתחיל לאפות?

אחרי שהפנמתם את הטיפים המעולים, מוכנים להתחיל לאפות?

קבלו את מבחר המתכונים של מיקי שמו לקינוחים ועוגות מרשימים במיוחד, לעוגיות מפתיעות, מגוון מתוקים ללא גלוטן, מתכונים קלים עם ילדים, מאפים ולחמים ומתכונים ייעודיים לחגי ישראל. אז למה אתם מחכים?

הקליקו למגוון המתכונים של מיקי שמו