Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגיות פאדג' שוקולד לפסח– יונית צוקרמן

עוגיות פאדג' שוקולד – יונית צוקרמן
עוגיות שוקולד

אתם לא תאמינו כמה הן שוקולדיות וממכרות כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול אזהרה !!!!
בכל חג פסח אני עושה כמות ומקפיאה ותמיד יש לי עוגייה טובה ליד הקפה ועצה ממני תכפילו כמויות כמוני

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר 150
גרם חמאה
2 כפות ממרח שאוהבים נוטלה/השחר
2 ביצים מידה L
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1/4 כפית אבקת אפיה

עוגיות פאדג'

אופן ההכנה:
שמים חמאה ושוקולד מריר בקערה מכניסים למיקרו ל2 דקות המסה.
מוציאים מוסיפים ממרח שוקולד ומערבבים ומניחים בצד
להקציף ידנית את הביצים ככה שלמות עם הסוכר בערך 3-4 דקות .
חשוב מאד להקציף ידנית כמה דקות על מנת שהסוכר ימס, אם קשה לכם אז עם מקצף חשמלי ידני
להוסיף את תערובת השוקולד ולערבב, אח"כ את אבקת האפייה והשקדים, לערבב הכל
מנוחה חצי שעה גג שעה במקרר
בעזרת כף גלידה משומנת להכין עוגיות להניח בתבנית או ברשת
לאפות 12 -10 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות מצב טורבו, תלוי בעוצמת התנור שלכם
בהצלחה J לכל שאלה מוזמנים לפנות ואענה באהבה
הכמות שנתתי היא ל2 תבניות
יש לציין הערה חשובה שאני אפיתי ב4 רשתות את העוגיות ובפעם אחת בזכות תוכנית ה- 4D שיש בתנור של בוש.
אגב תוכנית מעולה כי כל העוגיות יצאו אחידות באפיה