הקדמה: תפוז, ג׳ינג׳ר, צ׳ילי הם שילוב נפלא למרינדה. שטעמיה דבקים עמוק בסלמון בזכות אריזת הוואקום.

חומרים ל-4 מנות:

חומרים ל-4 מנות:
600 גרם פילה סלמון חתוך לקוביות
3 כפות סילאן
2 כפות רוטב סויה
1 כפית ג׳ינג׳ר מגורר טרי
1 צ׳ילי פרוס
מיץ וקליפה מגוררת מתפוז עסיסי

להגשה:
אורז
בצל ירוק

שיפודי סלמון צלויים במרינדה

אופן הכנה:
1. מערבבים את קוביות הסלמון עם חומרי המרינדה.
2. משפדים וסוגרים בוואקום באמצעות בלנדר מוט עם אביזר ייעודי למשך 4 שעות.
3. צולים על גריל או במחבת גריל 2 דקות מכל צד לצריבה ומגישים עם מצע של אורז עם בצל ירוק מעל.