Skip to content
טכנולוגיה לחיים

נשיקות מרנג משוישות בשוקולד מריר וקקאו

נשיקות מרנג משוישות עם שוקולד מריר וקקאו

זיווג משמיים, שילוב שקשה לעמוד בפניו , ניתן להכין כמות גדולה מראש ובכל פעם שיש צורך להשתמש ולהגיש בכל דרך שמתחשק!

זמן הכנה 30 דקות
זמן כולל 3.5 שעות

חומרים ל- 15 נשיקות גדולות:
4 חלבונים L
1/4 1 כוסות (225 גרם) סוכר לבן
1 כף קורנפלור
40 גרם שוקולד מריר מגורר דק
1 כף אבקת קקאו בלגי

נשיקות מרנג

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 80 מעלות בתוכנית טורבו 3D.
2. מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים, הסוכר והקורנפלור עד לקבלת קצף יציב וקשה (מרנג), במשך כ-10 דקות.
3. מערבבים שוקולד מגורר עם קקאו בקערה קטנה.
4. מוסיפים את תערובת השוקולד למרנג.
5. מערבבים מעט מאוד, בעדינות ובתנועות קיפול גדולות, רק עד שנוצר מראה שיש, ולא מרקם צבעוני אחיד.
6. מכינים את המרנגים: בעזרת 2 כפות מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה גבעות מרנג בגודל הרצוי.
7. אופים בתנור במשך כ-3 שעות או עד שהמרנגים יבשים. מקררים היטב ומאכסנים בצנצנת אטומה.
8. הצעת הגשה: שוברים מעט את המרנגים, כך שיראו את השוקולד שבפנים, מזלפים קצפת וסירופ שוקולד חם מעל ומגישים מיד.

קרדיט - צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: נעמה רן, באדיבות פודי