Skip to content
טכנולוגיה לחיים

עוגיות סנדביץ' שקדים ונוטלה לפסח– מעיין טרודל (שטרודל)

עוגיות סנדביץ' שקדים ונוטלה לפסח
עוגיות שקדים נוטלה לפסח בתנור בוש

כמה אפשר לאהוב תנור??? או במילים אחרות - אפיתי עוגיות שקדים נוטלה לפסח בתנור בוש החדש שלי בתכנית 4D שאפשר לאפות איתה ארבעה מפלסים במקביל עם פיזור חום אחיד!

חומרים:
200 גרם חמאה ֹבטמפ׳ החדר
כוס ורבע סוכר
2 חלמונים
כוס וחצי קמח תופח לפסח
חצי כוס קמח שקדים

עוגיות סנדביץ' שקדים ונוטלה לפסח

אופן הכנה:
לתערובת השקדים: 2 חלבונים, כף אבקת סוכר, 100 גרם שקדים פרוסים
מערבלים חמאה, סוכר וחלמונים עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח תופח לפסח וקמח שקדים ומערבבים.
מרדדים בצק בין שני ניירות אפיה ומקררים למשך שעה לפחות (אפשר גם במקפיא לזמן קצר). קורצים עיגולים ומסדרים בתבנית.
בקערה מערבבים חלבונים, אבקת סוכר ושקדים פרוסים ומסדרים מעל מחצית מהעוגיות.
אופים כ-12 דק׳ בחום של 180 מעלות עד שהעוגיות זהובות.
ממלאים עוגייה חלקה ועוגייה עם שקדים בנוטלה ויוצרים סנדביץ'. מגישים עם כוס קפה או תה J