הסופגניות של מיקי שמו

בואו נדבר רגע על סופגניות, כי אי אפשר לחגוג את חג החנוכה מבלי ליהנות קצת מהבצק התפוח הזה, המלא כל טוב. במסיבת החנוכה בגן של הילדים, בהרמת סופגנייה ייצוגית במקום העבודה או בביקור אצל קרובי משפחה - טעמתם כבר כל סופגנייה אפשרית, אבל מה שבאמת בא לכם זה להכין סופגניות ביתיות וטריות.

מתכון סופגנייה מיקי שמו בוש

ובכן, הגעתם למקום הנכון. השף קונדיטור מיקי שמו הסכים לגלות לנו איך מכינים את הסופגניות המדהימות שלו. לטובת המתחילים או "השמרנים" יש את המתכון לסופגניות הקלאסיות, עם ריבה. לטובת המתקדמים או ההרפתקנים מיקי הכין עבורנו מגוון אפשרויות מתוחכמות, טעימות ומפנקות שיענו על הדרישות של כל אחד מבני המשפחה. כל מה שנותר לעשות זה להוציא את המיקסר מהארון, לבחור במילוי המועדף עליכם ולהתחיל לערבב.

חנוכה שמח עם סופגניות אווריריות, מושלמות וטעימות!

אפשר גם לאפות!

אפשר גם לאפות!

רוצים סופגניות של מיקי שמו אבל חוששים לטגן? במיוחד בשבילכם מיקי שיתף איתנו מתכון מושלם לסופגניות אפויות רכות וממכרות. זהו מאפה טעים ועשיר, גם לפני הוספת מילוי או ציפוי.
שילוב החמאה והשמנת החמוצה מקנים לבצק הסופגנייה את הרכות הנכונה וגם טעם נוסטלגי נפלא. שימו לב להקפיד על הליך ההכנה המפורט על מנת לקבל מרקם רך.