מרכיבים ל4 מנות קינוח
4 תפוחים חמוצים
200 גרם דובדבנים קפואים
3 כפות סוכר
1 כפית קינמון
1 כף מיץ לימון
16 צינורות קנלוני
1 כף חמאה לשימון התבנית
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 מקל וניל
1 ביצה + 2 חלמונים
2 כפות סוכר
2 כפות שמנת חמוצה
50 גרם שקדים פרוסים
30 גרם פיסטוקים
אבקת סוכר

הכנה
זמן הכנה: 25 דקות
זמן אפיה: 30 דקות
מחממים תנור ל‎ 180°C במצב convection. שוטפים את התפוחים וקוצצים דק, וקוצצים גס את הדובדבנים. מערבבים את תערובת הפירות עם סוכר, קינמון ומיץ לימון. ממלאים את צינורות הפסטה עם תערובת התפוחים והדובדבן. מניחים את הצינורות אחד ליד השני בתבנית המשומנת בחמאה. מערבבים את השמנת המתוקה עם התוכן של מקל הווניל, הביצים והסוכר, ויוצקים מעל הקנלוני. מערבבים את השמנת החמוצה עד לקבלת תערובת חלקה, מברישים איתה את הקנלוני ואופים 30 דקות בתנור. קולים את השקדים הפרוסים ואת הפיסטוקים בתבנית נוןסטיק, בוזקים אותם יחד עם אבקת הסוכר מעל הקנלוני החם ומגישים מייד.

קנלוני תפוחים
בוש בפייסבוק!
בוש ברשתות החברתיות

עולם שלם של תוכן ייחודי, טיפים, מתכונים, מידע אודות המוצרים שלנו ופתרונות חכמים לחיי היום יום.

תמונה זו מציגה רקע לבן ללא תוכן או אובייקטים גלויים.
השירות שלנו

שירות יוצא דופן – לפני ואחרי הרכישה.
ומגוון רחב של אביזרים למוצרי בוש

מוקד שירות ארצי 2220*

08-9777222

החוויה של בוש
החוויה של בוש

גלו איכות, שלמות ואמינות.

חפשו משווקים מורשים או מרכזי שירות באזור מגוריכם
איתור משווק

למציאת משווק של מוצרי החשמל הביתיים של בוש המשתתף בהטבות ובמבצעים שלנו