קינוח מושלם של מקלות כנאפה אפויים שמכינים באפס מאמץ בתכנית Air Fry בתנור של בוש מסדרה 8

מקלת כנאפה אפוי מונחים בתבנית

מצרכים:

חצי קילו גבינת מוצרלה

8- 10 שיפודי עץ

אטריות קדאיף

100גרם חמאה מומסת

כוס סוכר

כוס מים

רבע לימון

פיסטוקים טחונים לקישוט

אופן ההכנה:

- חותכים את המוצרלה לרצועות בעובי סנטימטר אחד ומשפדים על שיפוד

- פורסים חופן עלי קדאיף ומגלגלים את הגבינה באטריות

- מסדרים על תבנית האיר פריי את השיפודים

- מורחים חמאה מומסת משני הצדדים

- מפעילים את התנור בתכנית Air Fry על 200 מעלות למשך 20 דקות

- מכניסים את התבנית לתנור וכאשר מזהיב יפה מוציאים החוצה

- סירופ: בסיר קטן שמים את המים הסוכר וחתיכת הלימון ומבשלים כ7-8 דקות עד שמצטמצם

- זולפים על המקלות כנאפה כאש יוצאות חמות מהתנור

- מפזרים פיסטוקים

- בתאבון

אדם קוצץ תפוחי אדמה כשברקע תנור של בוש

לבשל בריא LikeABosch#

התנורים החדשים מסדרה 8 תוצרת גרמניה, בעלי תכנית Air Fry לטיגון באוויר חם ומגוון תכניות נוספות לתוצאות אפייה מושלמות.

למידע נוסף