"חריף כמו הגיהנום": עוף בנוסח השטן
המצרך האהוב עלינו לכל הזדמנות? עוף. אין שום בשר אחר שאפשר להכין בדרכים רבות כל כך כמו העוף העדין. למשל חריף, ממש חריף. אם אתם לא בטוחים אילו הגדרות של התנור יהיו הטובות ביותר, השתמשו ב-AutoPilot בתנורים של סדרה 6. בהתאם לדגם התנור, ישנם עד 40 מתכונים לבחירתכם. נסו זאת - מעולם לא היה קל כל כך לשמור על קור רוח, אפילו אם מכינים עוף "חריף כמו הגיהינום".

מרכיבים | ל-4 מנות
11 עוף (כ-1.3 ק"ג)
2 פפרוני טריים
1 שן שום
11 כפית תיבול עוף מטוגן
1-2 כפות שמן
הכנה
1.
שוטפים את העוף במהירות במים קרים ומייבשים עם מגבת מטבח, ואז שוקלים אותו.
2.
קוצצים את הפפרוני ומרסקים את השום. משפשפים את פנים העוף עם תערובת הפפרוני והשום. מערבבים את השמן והתיבול ומורחים על העוף
3.
שמים את העוף (כשהחזה כלפי מעלה) בסיר צליה מזכוכית. מכניסים את הסיר המכוסה לתנור.
הגדרת התנור
בחרו בתוכנית AutoPilot של “Chicken, unstuffed", המתאימה לעוף לא ממולא, הזינו את המשקל ולחצו על "Start"

טיפ
פשוט ויעיל: כדי לקבל עור פריך, שפשפו את החלק הפנימי והחיצוני של העוף עם שמן, מלח ופלפל.

תוצאות טובות יותר בכל מתכון.
כשמדובר באפיה, תכונות חכמות מביאות לתוצאות טובות עוד יותר בכל מתכון. גלו כעת את מגוון התכונות הרחב במגוון התנורים האינטגרליים הבנויים שלנו, והשיגו אפיה מושלמת.