Skip to content
טכנולוגיה לחיים

שפרו את כישורי המטבח שלכם וצרו טעמים חדשים עם בישול סו-וויד!

מה הופך את סו-וויד למילה האחרונה?

בישול סו-וויד כל כך יוצא דופן כי הוא מונע מהאוכל להתבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הנמוכה של בישול סו-וויד משמר את החומרים המזינים הטבעיים, ואילו שקית הוואקום משמרת גם את הטעמים והלחות של המזון וכך שומרת על טעמו היקר. הסטייקים נשארים עסיסיים, פילה דג הופך לעדין אף יותר, ירקות פריכים ופירות עדינים שומרים על טעמם וצבעם הייחודי - מה עוד אפשר לבקש? הפתיעו את יקיריכם עם ארוחת סו-וויד טעימה וביחד תגלו רמות חדשות של טעם.

הבה נצלול לתוך העולם של בישול סו-וויד צעד אחר צעד וניצור טעמים חדשים בעזרת Bosch.

שלב 1: צרו ואקום עם מערכת האחסון בוואקום של בוש
ואקום הוא המפתח לחוויית הסו-וויד שלכם. כל שעליכם לעשות הוא למלא שקיות ואקום במרכיבים לפי בחירתכם ולרוקן את האוויר כדי לאטום אותן בוואקום. כחלק ממערכת האחסון בוואקום של בוש מציעה מגוון מכשירי מטבח שעושים בדיוק את זה. יכולת ה-2 ב-1 שלהם מאפשרת לא רק אטימה בוואקום אלא גם לערבל, לערבב ולבחוש כפי שהייתם רגילים לעשות. בקליק אחד בלבד תוכלו להוסיף משאבת ואקום לבלנדר הידני או למיקסר הידני או להשתמש בפונקציית הוואקום עם בלנדר כדי להפוך אותם לאביזרי ואקום עוצמתיים. לבסוף, חברו אותה לשסתום של שקית הוואקום, רוקנו את האוויר וקבלו את האוכל שלכם כאשר הוא מוכן לסו-וויד.

טיפ מיוחד: הוסיפו שמנים ,עשבי תיבול ותבלינים ארומטיים ועמידים בפני חום לשקית הוואקום ביחד עם האוכל. המגע הישיר בין האוכל והתבלינים מאפשר לטעמים להיספג טוב יותר.

סיימתם עם האטימה בוואקום? בואו נתחיל לבשל.

אין גבולות עם סו-וויד!

אין גבולות ליצירתיות שלכם. הכינו בשר, דגים, עוף, פירות וירקות עם בישול בוואקום. אם יש לכם קצת זמן פנוי, אתם יכולים לתכנן קדימה ולהכין את הסו-וויד שלכם יום קודם. פשוט הניחו את המרכיבים ברצויים בשקית, אטמו אותה בוואקום ושימו אותה במקרר. היא תמתין לכם למחרת, טרייה כתמיד ומוכנה לסו-וויד.

האם הבטן שלכם מקרקרת והפה שלכם כבר מזיל ריר? נסו את סו-וויד, עם העזרה של Bosch אין ספק שהאוכל ייצא בדיוק כמו שאתם רוצים. לאחר שתנסו סו-וויד, אין ספק שלא תחזרו לאחור!

בישול סו-וויד.הוא ממש לא האפשרות היחידה שמערכת האחסון בוואקום שלנו מציעה לכם כדי להמריץ את סגנון החיים הקולינרי שלכם. למידע נוסף אודות טכנולוגיית ומוצרי ואקום למידע נוסף על בישול סו-וויד.

פטנט הוואקום משמש גם לאחסון מצרכי מזון יבשים לפרקי זמן ארוכים, כמו אגוזים או דגים מיובשים.
כאשר מדובר בטווח קצר יותר, אחסון בוואקום יכול להאריך את חיי המדף של מוצרי מזון טריים, כמו פירות וירקות, בשר ודגים.