רמת קושי: קל
כמות: תבנית בקוטר 26 ס"מ
זמן הכנה: 15 דקות (8.5 שעות קירור)
רמת הקושי: בינוני
כמות: תבנית בקוטר 22 ס"מ (כ-10 פרוסות)
זמן ההכנה: כשעה וחצי
רמת קושי: בינוני
כמות: 16 יחידות
זמן הכנה: כ-45 דקות
רמת קושי: בינוני-קשה
תבנית עגולה בקוטר 18
זמן הכנה: מעל 24 שעות (יש לקרר את המלית כיממה)
רמת קושי: קל
כמות סועדים: כ-6 סועדים
זמן הכנה: עד שעה
הקפאה: כ-8 שעות
רמת קושי: בינוני-קל
כמות: 24 יחידות
זמן הכנה: כ-45 דקות